Episode 1 med Stine Buje

Dagens gæst: forfatter og foredragsholder Stine Buje, om hvordan livets afslutning kan håndteres værdigt og smukt - hvordan vi kan lære noget af døende og dermed leve vores liv mere fuldt og helt. 

”Der er meget liv i døden.”

I dette afsnit taler vi med Stine Buje, forfatter og foredragsholder, om hvordan livets afslutning kan håndteres værdigt og smukt - hvordan vi kan lære noget af døende og dermed leve vores liv mere fuldt og helt.

Døden kan nemlig give smukke og forløsende samtaler om det nære, for der er mange smukke følelser på spil og meget liv på spil i mødet med døden.

Mind your life podcastserie, handler om at leve et moderne liv med mening. Lyt med, når vi tager med en række kvinder, der står stærkt, drømmer stort og lever helhjertet igennem fravalg og tilvalg, opture, nedture og hør hvordan de har fundet deres vej i dette både smukke og smertefulde liv – i en verden hvor det ellers kan være svært at finde fodfæste, finde sig selv eller blot finde en halv time til at trække vejret og tænke over tilværelsen.

Vi håber denne podcast kan inspirere dig.

Dagens gæst: Stine Buje
Journalist: Karen Pallisgaard. 
Lyd og redigering: Jakob Ranum
Musik: Henrik Lindstrand