Vol. 4 med Louise Bruun

Hvad betyder april for dig?

Ejjj men det er jo en yndlingsmåned. Lyset er kommet, solen varmer, planter pipler op af jorden og det gør mig glad og boblende. Jeg elsker også april, fordi min store datter har fødselsdag, og det betyder jo, at jeg på den dag har ”birthing day”, altså den dag hvor jeg fødte hende, fantastisk!

Hvordan vil du beskrive din livsstil?

Jeg har, fra jeg var helt lille, altid elsket mad, bevægelse og natur. Jeg fandt så heldigvis ud af, at jeg kunne gøre lige præcis det, jeg elskede allermest, til mit arbejde. Min livsstil er meget drevet af min passion for min familie, naturlig mad, sundhed og masser af bevægelse i naturen. Jeg er helt naturligt et ret sundt menneske med et meget positivt og åbent sind, og det ser jeg som en kæmpe gave.

Hvordan bruger du dit nærområde?

Jeg bor meget tæt på både skov og hav, men kan også cykle til byen. Jeg elsker at bruge mit nærområde. Jeg er i skoven hver dag, gerne flere gange, jeg bader hele året og elsker også havet. Men jeg bor også i en lille by, hvor vi har et stort socialt liv. Vi mødes til fredagsbar i havnekiosken, til middage rundt omkring i byen, og børnene kan løbe rundt hos hinanden. Jeg er meget glad for både det sociale tætte netværk og den storslåede natur, hvor jeg bare kan være mig selv.

Hvor slapper du af, lader du op eller bliver inspireret?

Jeg slapper rigtig meget af på én af mine ture i skoven en lørdag morgen med mine to små børn. De cykler, og jeg går med hunden. Vi har madpakker med og ingen bagkant. Det er den vildeste glæde for mig. Ro, hyggelige snakke, kigge efter gevirer og en gulerod i græsset. Min mand og jeg går også meget sammen og kombinationen af natur og kærligt samvær er tæt på en lykkerus for mig.

Sauna og iskolde havbade er også en del af mine afslappende rutiner.

Bog, podcast, musik eller film vil du gerne anbefale?

Jeg må indrømme, at jeg læser mest faglitteratur og har ikke meget tid til skønlitteratur. Men i mine ferier får jeg nogle gange sneget mig til at læse lidt. Jeg læste i sommer en fantastisk bog, der hedder ”Oplyst”. En erindringsroman om en opvækst på bjerget i Idaho. En ung kvinde, der var ud af en søskendeflok på syv, som levede i en mormon-familie. En helt vild og fængslende roman, som ovenikøbet er sand. Helt fantastisk!

Jeg elsker også musik - alt fra klassisk cello, til yogamusik, til pop og soul. Det kommer an på hvilket humør jeg er i: dansehumør, melankolsk, afslappet, hygge etc. Og jeg har noget særligt med Tina Dickow!

Hvad drømmer du allermest om?

Jeg er et ret drømmende menneske og drømmer om alt muligt. Men det først jeg tænkte på, da jeg læste spørgsmålet, var at jeg drømmer om at gå ”PCT – Pacific Crest Trail” en vild vandrerute, som går fra Canada til Mexico på hele USA´s vestkyst, sammen med min mand og en rygsæk og et telt - wow det gad jeg SÅ godt! Men jeg har 4 børn, så måske vi ender med at have nogle af dem med og kun gå noget af den - men det er også en drøm!

Hvad er sundhed og skønhed for dig?

Sundhed er at vågne op og være glad og frisk. Sundhed er at have det godt, være fuld af energi, føle sig glad, let og nærværende i livet.

Skønhed er udstråling, ikke udseende! Jeg synes, skønhed handler alt for meget om udseende, og alt for mange kvinder er underlagt et ungdomstyranni, som vi ikke kan leve op til.Jeg føler selv, at jeg udstråler en livsenergi, glæde og tilfredshed i livet, det synes jeg er smukt og skønt! Fuck rynker, mærkelige pletter etc., mit liv er simpelthen for kort til at gå op i den slags.

Hvad frygter du?

Jeg er ikke typen, der frygter noget særligt. Jeg er ikke bange anlagt. Det eneste der kan gøre mig bange, er hvis der sker noget med mine børn!

Hvad er du mest taknemmelig for?

Mit liv! Jeg kan godt knibe mig selv i armen over at være født her i denne del af verden og have et liv, som jeg har. Men jeg er også meget taknemmelig for mit humør og mit positive sind!

Har du et morgen-/aftenritual, som du helst ikke vil undvære?

Mit morgenritual er at jeg skal på toilettet og det er genialt at tømme sig om morgenen for at gøre plads til ny og lækker næring. Det vil jeg ikke undvære!

Mit aftenritual er at gå en dejlig tur med min hund enten alene eller sammen med min mand. Dejligste måde at afslutte dagen.

Hvem følger du, der inspirerer dig på instagram?

Hende jeg har fulgt længst og stadig elsker at følge er @yoga_girl. Jeg elsker at følge hendes vej igennem livet med børn, op og nedture, yoga, mad, familie, kærlighed og hun giver virkelig meget af sig selv.

Hvis du skulle give et godt råd til en anden kvinde, hvad skulle det så være?

Elsk nu bare dig selv lige præcis, som du er. Lad være med at sammenligne dig med alle mulige andre. Husk at mærke dig selv og ikke kun være optaget af, hvad der forventes af dig!

Brug naturen, fordi derude er du perfekt! Der er der ingen, der kræver noget af dig, og du er lige, som du skal være.

Hvad er dine favoritter i moshi moshi mind universet, og hvordan bruger du dem?

Åh Gud hvor skal jeg starte?

Lige nu elsker jeg vores seneste samarbejde, en capsule collection med farverige og funktionelle design. Jeg elsker også min true shirt blazer i den fedeste blå farve. Jeg bruger den til fest med hvide devote pants, sejeste sæt!

Mine discover pants ryger hurtigt på, fordi de bare er der - pæne og strammer ingen steder. Men sagt helt kort, har jeg elsket moshi moshi mind tøj altid. Der er til alle lejligheder, til når jeg dyrker yoga, på mine vandreture, derhjemme med familien, til fest – jeg føler mig altid lækker og har det lækkert! Blødt, komfi og øko!

ESSENTIALS

"I love that we have created a universe where everything doesn't have to disappear."

Stine Skjoldborg